Een mooie, perfect geplaatste vloer kan van elke ruimte een pareltje maken. Als de chape al aanwezig is, wordt de vloer verlijmd. Zoniet voert Kristof voor u graag de chapewerken uit en legt hij de tegels in de verse mortel.

Een kwalitatieve oprit en een mooi terras zijn een meerwaarde voor elk huis; u beleeft er elke dag plezier aan. Een vakman zoals Kristof weet welke ondergrond moet voorzien worden en hoe je best plaatst zodat er geen putten of verzakkingen optreden – zelfs niet na 20 jaar. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat u er jarenlang plezier aan beleeft!

Wandtegels zorgen ervoor dat u uw muren in eender welke ruimte gemakkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. Vooral in vochtigere ruimtes (badkamer, toilet, keuken, bijkeuken) zijn ze een waar gemak. Ze bestaan in allerlei kleuren en formaten en geven uw ruimte een prachtige uitstraling!

Wanneer u (ver)bouwt, is dat voor het leven! Kies daarom voor de begeleiding van een vakman met kennis van zaken. Neem gerust contact op met Kristof voor advies en een eventuele offerte omtrent uw project.

Blauwsteen en graniet zijn natuurlijke producten. Elke tegel is uniek en geeft zeer mooie kleurschakeringen in uw vloer of terras. Dit edelgesteente verdient een professionele aanpak. Natuursteen past zowel bij moderne, klassieke als landelijke woningen.

Kristof Verdoodt, Molenveldstraat 29i - 9280 Denderbelle